Over Werkvisie de Hoop

Werkvisie de Hoop voert de was- en strijkservice uit namens de gemeenten. In de loop van de jaren is deze maatschappelijk verantwoorde organisatie hecht verankerd in de Drechtsteden. Als werkgever voor een grote groep vaste medewerkers en een leerplek voor mensen die tijdelijk buiten het (reguliere) arbeidsproces staan óf net een extra steuntje in de rug nodig hebben. Werkvisie de Hoop zorgt dat medewerkers met plezier naar en aan het werk gaan en dat is gegarandeerd terug te zien in de was- en strijkservice.

Over de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD)

Gemeente Alblasserdam / Dordrecht / Hendrik-Ido-Ambacht / Papendrecht / Zwijndrecht biedt de was- en strijkservice (WaST) aan haar inwoners aan. De Sociale Dienst Drechtsteden en Werkvisie de Hoop voeren WaST uit namens vijf gemeenten in de Drechtsteden.

Sociale Dienst Drechtsteden

Vanuit de regionale visie sociaal domein in de Drechtsteden streven we ernaar dat iedereen kan meedoen, werken en wonen in de samenleving. Waar dit niet lukt, helpen wij vanuit de Sociale Dienst Drechtsteden om de mogelijkheden te vergroten. Samen met de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en andere samenwerkingspartners zetten we ons daar elke dag voor in.